Binnenkort
Presentatie, Opening vrijdag 10 juli, 18:00-22:00
Met trots presenteert MAMA Challenge Accepted!, de projectpresentatie van Animated Youngsters. De Animated Youngsters zijn het Rookies Junior collectief dat is ontstaan uit het gelijknamige talentontwikkelingstraject. Challenge Accepted! is het resultaat van het traject waarbij deze groep jongeren onder leiding van MAMA zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot de jongste generatie gamekenners.
Binnenkort
Evenement, 3 juli 2015, 18:00-21:00
Elke 1e vrijdag van de maand - Gratis toegang

Gratis avondopenstellingen van 18.00 tot 21.00 uur bij: TENT, Witte de With Center for Contemporary Art, Showroom MAMA, V2_ Instituut voor de Instabiele Media en WORM Instituut voor Avantgardistische Recreatie dat ook een avondvullend programma heeft. Centrum Beeldende Kunst licht elke editie een beeld in de buitenruimte uit of doet mee met een extra event.
Binnenkort
Masterclass, 1 augustus 2015
De vierde editie van Open Set zal plaatsvinden van 26 juni t/m 8 augustus 2015, een tweeweekse reeks van workshops, openbare interviews, film-screenings en lezingen. Het evenement heeft als doel het bevorderen en verbeteren van de maatschappelijke waarde van design door het faciliteren van debatten rondom het gekozen thema uit een rijke diversiteit van cross-disciplinaire perspectieven en sociaal geëngageerde culturele praktijken.
Educatie, Traject: februari – juni 2015
Presentatie: juli – augustus 2015
Nu verkrijgbaar
Publicatie
Volg ons
Nieuwsbrief
Twitter
Links